Funderar du på att sälja din bostad?

Vi erbjuder kostnadsfri värdering, rådgivning och hjälp med
allt kring din bostadsförsäljning. Vi ger dig också ett nytt
sätt att sälja bostäder på, ett sätt som gör skillnad för dig och din affär.

Kontakta oss på Ny vy

Vi tänker på dig!

Hos oss på Ny vy Mäklare är relationen med våra kunder och medarbetare alltid i fokus. Vi anpassar oss efter just dig och dina önskemål! För att alla ska känna sig trygga i sin vardag samt i sin bostadsaffär erbjuder vi utökade möjligheter till digitala lösningar, gäller både personliga möten och visningsdeltagande. Välkomna att boka in ett möte med oss redan idag, vi är flexibla med hur vi träffas!

Kontakta oss så berättar vi mer.

Sånt här gör oss extra stolta

Ny vy har en hel rad fina utmärkelser – och i början av 2020 fick vi några till. Allt tack vare våra fantastiska kunder. Gissa om vi är glada över att vara mäklarbyrån med:

  • Årets mäklarkontor Sverige - Hemnet
  • Flest rekommendationer per mäklare i Göteborg 2019, 2020 & 2021
  • Flest försäljningar per mäklare i Göteborg 2019 & 2020

Utmärkelserna och siffrorna som ligger till grund för dem kommer från Hittamäklare, Sveriges största mäklarguide.

Ett nytt sätt att mäkla

Ny vy jobbar inte med en fast modell som används exakt likadant på alla kunder och uppdrag. Istället utgår vi alltid från dig som kund och från din bostads specifika egenskaper. Det blir bäst så. Med massor av erfarenhet, stort engagemang och ett brett kontaktnät med noggrant utvalda samarbetspartners kan vi ge dig allt du behöver för en trygg och lyckad bostadsaffär. Ungefär så här går det till:

1
Nu kör vi – startmöte och information Vi börjar förstås med att träffas och prata igenom alla funderingar och förväntningar. Här kan du vara säker på att vi är 100 procent ärliga, till exempel om vad vi tror att försäljningen kan landa på. Det ger en tydligare bild av situationen och det ger dig som säljare ett bättre utgångsläge. Sen samlar vi på oss information, både det som är absolut nödvändigt och allt annat som kan vara avgörande för att nå rätt köpare.
2
Det bästa med just din bostad Nästa steg är att lyfta fram det bästa med din bostad i ord och bild – och att presentera den för rätt personer i rätt kanaler. Vi hjälper dig med allt: hantverkare (om det är aktuellt), styling, fotografering, marknadsföring m.m.
3
Dags för visning och budgivning På Ny vy arbetar ditt team med mäklare och koordinator tätt tillsammans. Vi hanterar styling, visningar och budgivning, ger dig ytterligare rådgivning etc. Alltid med fullt fokus på dig och din bostad, så att du kan känna dig trygg genom hela processen.
4
Kontraktsskrivning – och flytt Hurra! Affären är klar och du skriver kontrakt med köparen. Med det följer en massa praktiska saker, som besiktning, städning och flytt, och det hjälper vi naturligtvis också gärna till med.
5
Vi håller gärna kontakten När allt är klart säger vi inte tack och hej. Vi på Ny vy finns alltid här om du vill diskutera boende, investeringar och framtidsplaner. Det behöver inte handla om att sälja eller köpa för att du ska kunna höra av dig till oss.

Kundreportage

En mäklarrelation kan vara så mycket mer

Vi på Ny vy vill ha långa relationer och bollar mer än gärna tankar och idéer även utanför den traditionella köp- och säljprocessen. Att det fungerar intygar Christian Josefsson som bor precis där han vill – just nu i alla fall. I Kvarnen på Eriksberg.
– Och vill jag flytta igen vet jag vilka jag kommer ringa.

Läs mer om en (o)vanlig mäklarrelation

Din bostad presenteras med kvalitet och känsla

Det grafiska materialet bidrar också till känslan som vi vill förmedla. Våra prospekt är innehållsrika och genomarbetade. Allt från styling och fotografering till text och layout håller hög kvalitet och lyfter fram det allra bästa med just den här bostaden. Vår fingertoppskänsla gäller minsta detalj, vi väljer till och med papper med största omsorg.

Det finns fler som tycker att vårt material är något alldeles extra – 2019 nominerades Ny vys grafiska identitet till Svenska Designpriset.

Vi värderar din bostad kostnadsfritt – snabbt och utan förbindelser!
Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.