Lite mer om Ny vy

Ny vy är din fastighetsmäklare i Göteborg.
Företaget grundades 2018 med missionen att sälja bostäder
på ett nytt sätt och visionen att bli Sveriges främsta mäklarfirma.
Idag är vi utsedda till Göteborgs mest rekommenderade mäklarfirma.

Den trygga, ärliga och professionella mäklaren

Ny vy erbjuder en full mäklartjänst – från värdering av bostaden och samordning av all marknadsföring, till att kunden flyttar ut och vi löser affären. Vårt mål är att du, oavsett om du är säljare eller köpare, ska känna trygghet, ärlighet och professionalism hela vägen.

För oss på Ny vy är varje kund unik, ingen bostad den andra lik. Ny vy innebär inte bara ett nytt hem för dig. Det är ett helt nytt sätt att mäkla – ett sätt som är anpassat efter just dig och din bostad.

Vi tror dessutom stenhårt på transparens och ärlighet och levererar inga falska förhoppningar eller förskönande beskrivningar. Vi säger som det är. Det är då det blir som bäst, det vet vi av erfarenhet. Och erfarenhet har vi gott om.

Vårt kontor ligger i Göteborg, men vi arbetar över hela landet.

Grundarna av Ny vy – Sebastian Stojanovic och Alexander Cezar – tror på långsiktiga relationer och kunden i fokus.

Historien om Ny vy

Historien om Ny vy började 2018 med att Sebastian Stojanovic och Alexander Cezar, två erfarna fastighetsmäklare, lämnade sina tjänster på två etablerade, konkurrerande mäklarfirmor för att satsa på något helt nytt – tillsammans. Bakgrunden var en samsyn på hur man bör arbeta med långsiktiga relationer och kunden i fokus för bästa möjliga resultat – för både säljare och köpare.

De bästa medarbetarna

Ny vy har vuxit snabbt och har en stark position på marknaden – inte minst tack vare att vi har lyckats knyta till oss de allra bästa, och det gäller både mäklare och koordinatorer. Siktet är inställt på att bli Göteborgs ledande mäklare. Dit når vi genom att göra våra kunder riktigt, riktigt nöjda och skapa en attraktiv arbetsplats där alla trivs och får rätt förutsättningar att göra ett bra jobb.

En snygg och genomarbetad objektbeskrivning med mycket innehåll är en självklar del av det du får hos Ny vy.

Häng med oss på Instagram!