Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Otroligt nöjda med Sebbe. Vi valde Ny Vy, eller mer specifikt Sebastian, för att vi ville ha en kreativ och driven mäklare, och han överträffade våra förväntningar på alla plan. Rekommenderas varmt! "
"Hårt jobbande och kompetent mäklare, lyckades få lägenheten såld på en vikande marknad."
"Sebastian är en väldigt engagerad mäklare och bra säljare. Vi valde Sebastian som mäklare när vi skulle sälja vårt hus för att vi vet att han är duktig på att hitta köpare och att han har ett stort kontaktnät via sociala medier. Vi är väldigt nöjda med Sebastians insats."
"Fjärde försäljningen vi gör med Sebastian och han gör det med glans! Finns ingen bättre på marknaden än Sebastian och Nyvy-gänget!"
"Sebastian var kommunikativ och tydlig med hur försäljningen går till, men även hur läget på marknaden ser ut idag och vad som är bästa strategin på en svår marknad. Det ledde till en smidig och lyckad försäljning, kan starkt rekommendera! "
"Oerhört duktig och seriös mäklare!!"
"Sebastian är en mäklare som verkligen ger allt, för att bostadsaffären ska bli så bra som möjligt. I dessa tuffa tider, så har han visat att man inte ska ge upp. Inget är omöjligt bara man tror på det. Kan verkligen rekommendera Sebastian och nyvy mäklarbyrå. "
"Sebastian har varit min mäklare i 7 år och har varit lika nöjd varje gång. Kan starkt rekommendera honom och hela teamet på NYVY!"
"Sebastian är driven och hans områdeskännedom är oerhört imponerande. Det ledde till ett lyckat försäljning."
"Sebastian är en fantastisk mäklare såväl som människa. Han gör allt för sina kunder och är väldigt lyhörd samt tydlig. Oerhört nöjd med Sebastian och Ny Vy!"
"Sebastian tog sig tid att förklara innan köpet och de handlingar som skulle skrivas under."
"Gillade att vi hade en plan på snabbt avslut i en osäker marknad. Affären stängdes en vecka efter visning "
"Sebastian är kunnig, trevlig och lättsam att ha att göra med, rekommenderar! "
"Saklig, ärlig och kompetent med bra insyn på marknaden"
"Utav tvekan, Sveriges bästa mäklare. "
"Sebastian är en fantastisk mäklare! Detta är andra gången han säljer en bostad för oss! Den raka och ärliga kommunikationen uppskattas, men man får inte glömma den härliga sociala kompetensen! Du som anlitar Sebastian kommer inte att ångra sig! "
"Sebastian hjälpte mig och min mormor att sälja hennes lägenhet och överträffade både mina och min mormors förväntningar. Sebastian är social, kunnig, hjälpsam, ett stort plus för att han är väldigt noggrann och tydlig. Rekommenderar starkt Sebastian och även Ny Vy som bolag."
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Toppenbra! Inlyssnande, lugn och förklarade gärna, samt svarade tydligt på frågor. Kan varmt rekommendera Alexander. "
"Trevlig med ett härligt bemötande.Proffsig.Hjälpte oss till en snabb och bra affär.Vi rekommenderar honom varmt!! "
""Alexander är en driven, påläst och engagerad mäklare! Kan rekommendera till 100%"
"En mycket engagerad och driven mäklare, som är lyhörd och lätt att nå vid eventuella frågor. Jag skulle definitivt anlita honom igen för framtida bostadsinköp."
"Professionell och effektiv. Ger Alexander mina varmaste rekommendationer."
"Alexander hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är oerhört nöjda med varenda steg i processen. Han är extremt kunnig, ärlig, lyhörd och han gör verkligen sitt yttersta för att man som säljare ska vara nöjd med försäljningen. Om jag kunnat ge ett högre betyg än högsta betyg så hade han fått det. Jag kommer fortsättningsvis att bara välja Alexander vid försäljning "
"Kommer rekommendera Alexander för andra som ska sälja-gör verkligen ett superjobb "
"Jag har träffat många mäklare på Hisingen och Alex är helt klart den absolut bästa. Han är extremt enkel och lättsam att ha att göra med, lyssnar på en, respekterar en och är väldigt professionell. Ska du sälja bostad på Hisingen så är Alex den enda mäklaren du ska välja, rekommenderar honom varmt!"
"Alexander är supertrevlig och professionell, han gjorde ett jättebra jobb med att sälja vår lägenhet. Kommer definitivt kontakta honom nästa gång det är dags att flytta! "
"Alex har sålt 2st av mina lägenheter. Helt sjukt målinriktad, engagerad, driven och kan marknaden otroligt bra. Fick många på visning och budgivning som drog iväg över utgångspris. Supernöjd under hela processen. Kan varmt rekommenderas! "
"Alla i vår familj har haft Alexander som mäklare. Jag själv 2 ggr. Mer än nöjd och rekommenderas varmt. "
"Väldigt kunnig, har koll på allt och supertrevlig. Vi kan varmt rekommendera honom . Vi är supernöjda "
"Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig träffat någon mer målinriktad person. Alex är otroligt engagerad, trevlig och proffsig! Man har otroligt stort förtroende för honom och hans kompetens. Allra helst nu när marknaden svänger så var det skönt att jobba med en mäklare som förstår sig på marknaden och som är beredd att göra det där extra. Jag skulle rekommendera Alex till vem som helst vilken dag som helst ! Vi är oroligt tacksamma för en smidig försäljning ! "
"Engagerad. Tydligt. Vänligt"
"Alex är en utmärkt mäklare. Kompetent och engagerad och trevlig. Jag är mycket mycket nöjd. Vill varmt rekommendera!"