Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Alexander är jätte lätt att jobba med. Han kom till vår första möte välförbred med statistik och gav en värdering baserad på detta.Han är kommunikative och lätt att prata med. Han kom Jag rekomenderar honm starkt till de andra som tänker att sälja sin bostad. Jag kommer välja honom nästa gång om jag ska sälja bostad i framtiden. "
"Kompetent och informativ, med en känsla för timing. Sålde vårt hus på nolltid."
"Jag rekommenderar verkligen Alexander. Väldigt trevlig och hjälpsam. Helt klart värt priset. Du kan nog inte välja en bättre mäklare "
"Jag har haft Alexander Cezar som mäklare sedan han jobbade på Lundin Fastighetsbyrå för ca 12 år sedan. Har sammanlagt köpt 1 lägenhet och sålt 3 lägenheter genom Alexander Cezar. Är nöjd varenda gång. "
"Alltid lika lyhörd, engagerad och driven. Känner mig lika nöjd som sist. Kan varmt rekommendera Alexander Cezar, bästa mäklare."
"Trevlig enkel mäklare, gav ett gott intryck och vänlig. "
"Jag är supernöjd med Alexander som mäklare. Professionell och serviceinriktad, har skött affären grymt från början till slut! Jag kommer att anlita honom vid framtida bostadsaffärer! "
"Väldigt nöjd med Alexander! Lyhörd och ger snabb återkoppling. Bostadsförsäljning är kanske den viktigaste försäljningen man gör i sitt liv, så att ha en tillgänglig mäklare som är personlig i kontakten kändes tryggt. Jag kan varmt rekommendera Alexander! "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Kunnig och pålitlig mäklare som har stenkoll på marknaden. Supernöjd!!! "
"”Mycket lyhörd och proffesionell”"
"Träffade Sebastian första gången 2014 när han gjorde en värdering och sedan dess har vi haft kontakt och det var ett självklart val att Sebastian skulle få uppdraget när det väl var dags att sälja. Man får inte bara känslan utan han visar verkligen att han brinner för sig jobb och är rätt man på rätt plats. Alltid tillgänglig och gör allt för dig som säljare för att nå den bästa försäljningen. Tydlig i sin kommunikation genom hela processen. Nästa gång det är dags är valet redan klart. Likadant kan jag rekommendera honom starkt utan att tveka."
"God framförhållning till allt kopplat till försäljningen av bostad samt en väldigt trevlig mäklare. "
"Kan inte tacka Sebastian nog för hans insats! Jag är otroligt nöjd, stort tack! #nyvy #bästamäklarna"
"Prisrekord! Mycket nöjd!"
"Väldigt trevlig upplevelse från start till mål. Ett tydligt, väl underbyggt upplägg. Sebastian var trygg och kunnig. Han visade god hänsyn till såväl säljare (mig), som bostadsrättsföreningen och köparen. "
"Vi är så otroligt tacksamma över den hjälp som vi fick av Sebastian! Vi fick bland annat en massa bra tips och råd inför försäljningen samt önskat slutpris. Söker man en driven, ärlig och positiv mäklare så är Sebastian det rätta valet! Tack från oss på Arvid Lindmansgatan 22A. "
"Sebastian var lätt att samarbeta med och hade bra tips till mig vad som var värt att renovera innan försäljning. Försäljningen rullade på utan krångel och jag kände mig lugn under tiden. Jag kan varmt rekommendera Sebastian som en mycket kunnig och förtroendeingivande mäklare. Jag kommer absolut att anlita honom i framtiden om jag ska sälja. "
"Jätte nöjd med min mäklare Sebastian på alla punkter. Kan varmt rekommendera. "
"Det självklara valet. Ett proffs man känner sig trygg med. Kommer anlita Sebastian i kommande försäljningar och även rekommendera honom vidare"
"Som kund/säljare är tiden en annan än mäklarens. Snabb återkoppling är A & O. Bra ett sms, tex hör av mig snarast. Det lugnar. "
"Sebastian är oerhört kunnig och trygg i sin roll som mäklare! Kan absolut rekommendera honom för försäljning av bostad!"
"Sebastian var helt fantastisk både i att möta våra förväntningar och att leverera ett önskvärt slutresultat. Jag rekommenderar Sebastian och NyVy till alla som ska sälja lägenhet. "
"Bästa mäklarfirman kan varmt rekommendera dom"
"Oerhört engagerad och lyhörd. Gör allt det extra som krävs för en lyckad försäljning. Och då menar jag ALLT DET EXTRA!"
"Vi är väldigt nöjda med resultatet av vår försäljning, Sebastian är mycket kompetent!"
"Sebastian hade stort engagemang och var ärlig. Fick många bra tips i min bostads affär som jag inte fått av andra mäklare. Att det kan bli stressigt är heller inget problem fick även där många bra tips så situationen med min nya bostad löste sej."
"Bättre målinriktad mäklare finner du troligen inte i landet. Sebastian har stenkoll på området och är totalt ärlig vad som förväntas och hur marknaden ser ut just för din specifika bostad. Stabil, ärlig och säker mäklare finner du ingen annanstans. Vill du ha din bostad såld utan huvudvärk och utdragen process så kontakta Sebastian, från möte till bostaden var såld tog mindre än tre veckor och nöjd med priset. Kommer givetvis åter ha Sebastian som mäklare om det blir affär. "
"Sebastian är en bra mäklare med goda intentioner. Han återkoppling och sköter sin del av avtalet."
"Sebastian Stojanovic är professionell och mycket lyhörd både vad gäller säljare och kund. Kände mig mycket trygg och upplevde hans engagemang som enastående. Hela teamet, som jag kom i kontakt med på Ny Vy har gjort ett följsamt professionellt arbete och jag fick utmärkt service under hela processen. Jag tackar er av hela mitt hjärta och ger er mina bästa rekommendationer."
"En fantastisk engagerad mäklare som brinner för sitt arbete. Vi fick mycket hjälp både före och under försäljningen och detta gjorde att hela procesen kändes trygg. Vi kan varmt rekommendera Sebastian."
"Jag kan varmt rekommendera Ny vy mäklarfirma. Jag har både köpt och sålt Bostadsrätter genom Sebastian som är en fantastiskt duktig mäklare med mycket driv. "
"Lyhörd mäklare"