Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Alex har sålt 2st av mina lägenheter. Helt sjukt målinriktad, engagerad, driven och kan marknaden otroligt bra. Fick många på visning och budgivning som drog iväg över utgångspris. Supernöjd under hela processen. Kan varmt rekommenderas! "
"Alla i vår familj har haft Alexander som mäklare. Jag själv 2 ggr. Mer än nöjd och rekommenderas varmt. "
"Väldigt kunnig, har koll på allt och supertrevlig. Vi kan varmt rekommendera honom . Vi är supernöjda "
"Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig träffat någon mer målinriktad person. Alex är otroligt engagerad, trevlig och proffsig! Man har otroligt stort förtroende för honom och hans kompetens. Allra helst nu när marknaden svänger så var det skönt att jobba med en mäklare som förstår sig på marknaden och som är beredd att göra det där extra. Jag skulle rekommendera Alex till vem som helst vilken dag som helst ! Vi är oroligt tacksamma för en smidig försäljning ! "
"Engagerad. Tydligt. Vänligt"
"Alex är en utmärkt mäklare. Kompetent och engagerad och trevlig. Jag är mycket mycket nöjd. Vill varmt rekommendera!"
"Alexander visade ett mycket professionellt intryck från första mötet och hela vägen genom försäljningsprocessen. Val av fotograf var mycket bra. Resultatet av bilderna och prospektet i sin helhet blev proffsigt, och snyggt med en känsla av lyx. Alexanders engagemang är oslagbart och kommunikationen till mig som säljare outstanding. Han måste vara en av stans bästa mäklare! "
"Anlitade Alexander efter rekommendation och vi är mycket nöjda med vårt val. Otroligt proffsig och lyhörd. Vi kände oss trygga under hela processen. Uppskattade tät dialog samt det stora engagemanget han förmedlade. Han lyckades ro affären smidigt i hamn, trots lite skakigt och oroligt på bostadsmarknaden. "
"Mycket nöjd med mäklarens insats. Ett personligt bemötande som jag känd mig trygg med i hela processen. Skulle rekommendera Alexander till alla som skall sälja och köpa. "
"Detta var tredje gången jag sålde med Alexander. En otroligt engagerad och driven mäklare. Han ger en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och lägger sin plan därefter. Proffsigare mäklare får ni leta efter. Otrolig snäll och härlig människa som är väldigt rolig att jobba med. "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Sebastian har varit min mäklare i 7 år och har varit lika nöjd varje gång. Kan starkt rekommendera honom och hela teamet på NYVY!"
"Sebastian är driven och hans områdeskännedom är oerhört imponerande. Det ledde till ett lyckat försäljning."
"Sebastian är en fantastisk mäklare såväl som människa. Han gör allt för sina kunder och är väldigt lyhörd samt tydlig. Oerhört nöjd med Sebastian och Ny Vy!"
"Sebastian tog sig tid att förklara innan köpet och de handlingar som skulle skrivas under."
"Gillade att vi hade en plan på snabbt avslut i en osäker marknad. Affären stängdes en vecka efter visning "
"Sebastian är kunnig, trevlig och lättsam att ha att göra med, rekommenderar! "
"Saklig, ärlig och kompetent med bra insyn på marknaden"
"Utav tvekan, Sveriges bästa mäklare. "
"Sebastian är en fantastisk mäklare! Detta är andra gången han säljer en bostad för oss! Den raka och ärliga kommunikationen uppskattas, men man får inte glömma den härliga sociala kompetensen! Du som anlitar Sebastian kommer inte att ångra sig! "
"Sebastian hjälpte mig och min mormor att sälja hennes lägenhet och överträffade både mina och min mormors förväntningar. Sebastian är social, kunnig, hjälpsam, ett stort plus för att han är väldigt noggrann och tydlig. Rekommenderar starkt Sebastian och även Ny Vy som bolag."
"Jag rekommenderar verkligen Sebastian. Han är proffesionell, ärlig och bra att ha och göra med. "
"Sebastian upplevdes väldigt engagerad i att hela tiden förbättra sitt arbetssätt och hitta nya sätt för mäklarfirman att nå ut samt anpassa sig till marknaden. Jag uppskattade att han kontinuerligt kommunicerade och förklarade sin strategi. "
"I recommend Sebastian as an estate agent."
"Sebastian är kunnig tydlig rak vilket skapar trygghet viket var mycket viktigt för mig. Han kan sitt område och marknaden! Kan varmt rekommendera! "
"Sebastian var närvarande, målinriktad och beslutsam sedan dag ett. Han jobbade aktivt med att möta de mål som vi satte upp tillsammans och han gjorde sitt yttersta för inte bar leverera men också överträffa det vi kommit överens om. "
"Hög social kompetens och driven mäklare. Rekommenderas starkt för dig som verkligen vill sälja en bostad. Inget bullshit, går som tåget."
"Engagerad och Lyhörd mäklare som är väldigt trevlig att jobba ihop med. "
"Sebastian är en proffessionell mäklare som jag varmt rekommenderar. Kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen. "
"Sebastian och teamet på Nyvy är i en klass för sig. Återkommer till er vid nästa försäljning! "
"Sebastian var en av flera mäklare vi var intresserade av när vi skulle sälja vår lägenhet. Anledningen till att vi valde Sebastian, förutom goda rekommendationer från en vän, var att han var tydlig i sin kommunikation, trevlig, ärlig, kunnig och var väldigt bra på att hålla tider (underskattat i dagens värld tycker jag). Trots dålig timing (budgivningen råkade matcha reporäntahöjningen bla) så lyckades Sebastian landa ungefär där vi hade förutspått. De stunder jag hade frågor svarade han tydligt och tålmodigt på dessa även om han redan hade gått igenom det haha. Rekommenderar han starkt!"