Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Realistisk och målmedveten. Säker och kunnig, ger ett lugn för kunden. Bra leverans!"
"Något som hade kunnat förbättras var kommunikationen med stylist och fotografer, då de inte verkade ha fått samma info som oss avseende när olika delar av försäljningsprocessen skulle genomföras. I övrigt mycket gott intryck och upplevelse! "
"Bästa "
"Detta är min andra bostad som Sebastian säljer. Jag väljer Sebastian för att han är proffesionell och förtroendeingivande. Kan rekommendera andra att anlita Ny Vy alla dagar i veckan. "
"Sebastian är en mycket engagerad, proffessionell mäklare som jag varmt rekommenderar. Kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen. Supernöjd kund! "
"Sebastian är kunnig, förtroendeingivande och empatisk. Valet av mäklare var självklart eftersom Sebastian sålt bostad för oss tidigare. En i särklass bästa mäklare! "
"När jag valde mäklare för försäljningen av min lägenhet så ville jag ha en mäklare som kunde mitt område. Jag visste att Sebastian hade sålt, och säljer, mycket i mitt område så för mig var valet inte svårt. Han lyckades sedan sälja min lägenhet för mer än vad jag vågat hoppas på, så jag rekommenderar verkligen Sebastian och Ny Vy för er som går i säljtankar. "
"Kunnig och pålitlig mäklare som har stenkoll på marknaden. Supernöjd!!! "
"”Mycket lyhörd och proffesionell”"
"Träffade Sebastian första gången 2014 när han gjorde en värdering och sedan dess har vi haft kontakt och det var ett självklart val att Sebastian skulle få uppdraget när det väl var dags att sälja. Man får inte bara känslan utan han visar verkligen att han brinner för sig jobb och är rätt man på rätt plats. Alltid tillgänglig och gör allt för dig som säljare för att nå den bästa försäljningen. Tydlig i sin kommunikation genom hela processen. Nästa gång det är dags är valet redan klart. Likadant kan jag rekommendera honom starkt utan att tveka."
"God framförhållning till allt kopplat till försäljningen av bostad samt en väldigt trevlig mäklare. "
"Kan inte tacka Sebastian nog för hans insats! Jag är otroligt nöjd, stort tack! #nyvy #bästamäklarna"
"Prisrekord! Mycket nöjd!"
"Väldigt trevlig upplevelse från start till mål. Ett tydligt, väl underbyggt upplägg. Sebastian var trygg och kunnig. Han visade god hänsyn till såväl säljare (mig), som bostadsrättsföreningen och köparen. "
"Vi är så otroligt tacksamma över den hjälp som vi fick av Sebastian! Vi fick bland annat en massa bra tips och råd inför försäljningen samt önskat slutpris. Söker man en driven, ärlig och positiv mäklare så är Sebastian det rätta valet! Tack från oss på Arvid Lindmansgatan 22A. "
"Sebastian var lätt att samarbeta med och hade bra tips till mig vad som var värt att renovera innan försäljning. Försäljningen rullade på utan krångel och jag kände mig lugn under tiden. Jag kan varmt rekommendera Sebastian som en mycket kunnig och förtroendeingivande mäklare. Jag kommer absolut att anlita honom i framtiden om jag ska sälja. "
"Jätte nöjd med min mäklare Sebastian på alla punkter. Kan varmt rekommendera. "
"Det självklara valet. Ett proffs man känner sig trygg med. Kommer anlita Sebastian i kommande försäljningar och även rekommendera honom vidare"
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Mycket nöjd med mäklarens insats. Känner mig mycket trygg och nöjd. Uppskattar tät kommunikation, lyhördhet, samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt! Valde mäklare utifrån rekommendationer som anlitat NYVY. "
"Lyhörd, empatisk och flexibel. Rekommenderas!"
"Väldigt engagerad och driven. Är jättenöjd med hela processen. "
"Proffsig och engagerad mäklare. Rekommenderas starkt. "
"Helt nöjd på samtliga punkter tack för ett bra arbete."
"Hade först en annan mäklare men bytte sedan till Alexander cezar efter rekommendation av en vän och kände direkt vilken skillnad det blev. Lyhörd, engagerad, hittade ständigt nya personer som kom på visningen. En riktig ambitiös mäklare. Kommer 100% rekommendera honom vidare och kommer absolut ha honom som mäklare om jag säljer i framtiden igen. 10/10!"
"Höll den han sa och jobbade stenhårt för att nå de målen vi satte upp. Kan varmt rekommendera honom! "
"Alexander är inte bara trevlig och kompetent. Han är även väldigt hjälpsam och lyhörd. Han svarar på de frågor vi som kund har, och han ger tips och rekommendationer baserade på hans erfarenhet och expertis, men han tillgodoser samtidigt kundens behov och önskemål. Vi har ett lite speciellt hus som vi trodde skulle vara svårsålt. Det slutade dock med stort intresse och avslutad affär inom fem dagar från annonsering efter förhandsvisning och förhandsbud. Vi är mycket nöjda med Alexanders gedigna arbete! "
"Vi kände oss trygga med Alexander och litade på honom genom hela processen. Vi kunde slappna av pga Alexanders engagemang i försäljningen. Fantastiskt resultat! Vi vill varmt rekommendera Alexander och Nyvy! "
"Alexander är jätte lätt att jobba med. Han kom till vår första möte välförbred med statistik och gav en värdering baserad på detta.Han är kommunikative och lätt att prata med. Han kom Jag rekomenderar honm starkt till de andra som tänker att sälja sin bostad. Jag kommer välja honom nästa gång om jag ska sälja bostad i framtiden. "
"Kompetent och informativ, med en känsla för timing. Sålde vårt hus på nolltid."
Sagt om: Victoria Lundgren