Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Han var lugn och trevlig och förklarade väldigt tydligt trevlig människa "
"Fantastisk prestation att sälja objektet fort och till utgångspris i denna köparens marknad"
"Sebastian och hans samarbetspartners har gett förstklassigt stöd i allt runt försäljningen av vår lägenhet. Allt har flutit på så smidigt från första kontakten vid värdering fram till undertecknande av överlåtelsehandlingarna. Kan verkligen varmt rekommendera Sebastian Stojanovic och Ny Vy!"
"Lyckades sälja ett unikt hus under en väldigt tuff marknad, känner till området väldigt väl. Levererade det han lovade och agerade professionellt under hela perioden. Vi är väldigt nöjda med resultatet och skulle absolut rekommendera! "
"Har en stark personlighet som är förtroendegivande, han är ärlig, ger inte falska förhoppningar och är verkligen sakkunnig såväl inom fastighet, marknadsekonomi som juridiska frågor. Otroligt fin människa i sin roll. "
"Sebastian har överträffat många av mina förväntningar. Hans arbete är hans liv och han har en stor passion för det han gör. Skulle rekommendera honom snabbare än ett hjärtslag. "
"Sebastian gjorde ett utomordentligt jobb i en skakig bostadsmarknad. Han var tydlig och öppen med sin strategi och kommunikation och var inte rädd för att säga hur läget verkligen låg till. Han var enkel att arbeta med och återkopplade ofta. Sebastian är definitivt en mäklare jag kommer att rekommendera!"
"Mäklarens insats var utomordentligt bra, kan visas"
"Mycket duktig mäklare som lyckas trots stormig bostadsmarknad. Rekommenderas starkt!"
"Sebastian gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av vårt hus och jag känner mig mycket nöjd med vårt val av mäklare. Han skötte allt väldigt proffsigt. Jag kände mig i trygga händer genom hela processen. Han var även väldigt hjälpsam när jag skulle hitta ny bostad. Jag skulle verkligen rekommendera att använda Sebastian som mäklare. "
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Alexander är konsekvent tålmodig och driven."
"Väldigt proffesionell och ärlig under hela processen. Kan verkligen rekommendera Alexander!"
"Alexander är den mest professionella mäklare jag har arbetat med i Göteborg. Beslutsam, pedagogisk, och problemorienterad. "
"Mycket professionell, lyhörd, empatisk och påläst. "
"Alexander Cezar hjälpte oss med en försäljning under en mycket tuff marknadssituation. Han var inlyssnande samt öppen och transparent med hur marknaden såg ut, samtidigt som han kunde ge oss bra tips och vägledning genom sin kompetens och expertis. Var väldigt proaktiv och innovativ och låg alltid steget före. Rekommenderar varmt Alexander Cezar på Ny Vy! "
"Super nöjda, engagerad, proffsig och lyhörd mäklare. Kände oss trygga och nöjda med försäljningen. "
"När många andra mäklare tog semester, så var Alex på plats och redo att ta sig an utmaningen. Han har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, kompetent, driven och lätt att ha att göra med. Höll mig uppdaterad i alla steg i försäljningen, och verkligen gav sitt allt för uppdraget. Rekommenderas varmt! "