Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Hassan Ghadban
Sagt om: Hassan Ghadban
"Försäljningen gick mycket bättre än vad vi hade hoppas på! Hassan är grym! Fanns alltid tillgänglig för oss. Höll oss noggrant uppdaterade från början till slut. Rekommenderar stark 5/5 "
"Rekommenderar verkligen Hassan som mäklare. Han är riktigt bra, målmedveten, kör 110% och vet precis hur han ska lyckas för att göra en nöjd. "
" 96 / 5000 Översättningsresultat Hassan har en annan typ av försäljning, han gör sitt jobb riktigt bra, jag rekommenderar starkt "
"Hassan is very competent, thorough and a person with high energy. Very responsive and very supportive though the entire process to make selling the house a stress free affair. I would definitely recommend him."
"Jag kan varmt rekommendera Hassan! Hassan är kunnig, engagerad och målinriktad genom hela processen. Han återkopplar och brinner för sitt yrke. Bra energi och kommer definitivt att anlita honom igen. Tack!"
"Hassan is a very good broker, energetic, patient and professional. It's a very good time to cooperate with him! "
"Trevlig och kunnig! Rekommenderar starkt! "
"En kanon mäklare som jag starkt kan rekommendera vidare till bostadsäljare. "
"Från början var jag tveksam att sälja min bostad, men nu ångrar jag inte en sekund. Försäljningen gick smidigt, bättre än förväntat, tack vare mäklaren. Under perioden hade vi bra kontakt och utförlig information om alt, priser, kunder ect. Jag tänker gärna rekommendera min mäklare till vänner som tänker sälja sina bostäder. Tack!"
"Är supernöjd! Redan vid första mötet såg jag att Hassan va otroligt engagerad & driven med en stor förmågan att vilja hjälpa till på riktigt, så valet av mäklare va självklart. Otroligt lyhörd, fanns där alla dagar & tider. Prestationen va på topp från start till slut. Ni som går i säljtankar är valet givet att välja Hassan Ghadban."
"Hassan har stor kunskap inom sitt yrke, han presterade över förväntan. Vi var stressade att hitta oss en ny bostad innan vi vågade skriva på kontraktet till vår försäljning. Hassan löste en riktigt bra deal tillsamans med köparen vilket lugnade oss och vi vågade gå vidare. På det hela fick vi även ett fantastiskt slutpris på vår lägenhet, rekord pris i hela föreningen. Vi är riktigt nöjda och skulle starkt rekommendera Hassan till andra. "
"Bästa mäklaren som jag har träffat,och jag är glad att känna meningen samma som är Hasan. Alltid uppdaterad och alltid glad Hassan Ghadban 100/procent Meklare for alla. Ta honom och du behöver inte tänka mycket. "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Som kund/säljare är tiden en annan än mäklarens. Snabb återkoppling är A & O. Bra ett sms, tex hör av mig snarast. Det lugnar. "
"Sebastian är oerhört kunnig och trygg i sin roll som mäklare! Kan absolut rekommendera honom för försäljning av bostad!"
"Sebastian var helt fantastisk både i att möta våra förväntningar och att leverera ett önskvärt slutresultat. Jag rekommenderar Sebastian och NyVy till alla som ska sälja lägenhet. "
"Bästa mäklarfirman kan varmt rekommendera dom"
"Oerhört engagerad och lyhörd. Gör allt det extra som krävs för en lyckad försäljning. Och då menar jag ALLT DET EXTRA!"
"Vi är väldigt nöjda med resultatet av vår försäljning, Sebastian är mycket kompetent!"
"Sebastian hade stort engagemang och var ärlig. Fick många bra tips i min bostads affär som jag inte fått av andra mäklare. Att det kan bli stressigt är heller inget problem fick även där många bra tips så situationen med min nya bostad löste sej."
"Bättre målinriktad mäklare finner du troligen inte i landet. Sebastian har stenkoll på området och är totalt ärlig vad som förväntas och hur marknaden ser ut just för din specifika bostad. Stabil, ärlig och säker mäklare finner du ingen annanstans. Vill du ha din bostad såld utan huvudvärk och utdragen process så kontakta Sebastian, från möte till bostaden var såld tog mindre än tre veckor och nöjd med priset. Kommer givetvis åter ha Sebastian som mäklare om det blir affär. "
"Sebastian är en bra mäklare med goda intentioner. Han återkoppling och sköter sin del av avtalet."
"Sebastian Stojanovic är professionell och mycket lyhörd både vad gäller säljare och kund. Kände mig mycket trygg och upplevde hans engagemang som enastående. Hela teamet, som jag kom i kontakt med på Ny Vy har gjort ett följsamt professionellt arbete och jag fick utmärkt service under hela processen. Jag tackar er av hela mitt hjärta och ger er mina bästa rekommendationer."
"En fantastisk engagerad mäklare som brinner för sitt arbete. Vi fick mycket hjälp både före och under försäljningen och detta gjorde att hela procesen kändes trygg. Vi kan varmt rekommendera Sebastian."
"Jag kan varmt rekommendera Ny vy mäklarfirma. Jag har både köpt och sålt Bostadsrätter genom Sebastian som är en fantastiskt duktig mäklare med mycket driv. "
"Lyhörd mäklare"
"Sebastian ingav direkt förtroende och tydlighet vilket även återspeglades under säljprocessen. Vi uppskattade även att Sebastian alltid var tydlig med vad våra förväntningar bör vara, då vi tidigare haft att göra med mäklare som gärna lovar mer än vad som levereras. "
"Sebastian and NyVy as overall team is very professional and customer centric. I recommend Sebastian for any buying or sell of any property. "
"Jag hade höga krav och mål med min försäljning och behövde en erfaren och kompetent mäklare med ett bra track record. Sebastian är en upptagen och eftertraktad mäklare då han är en av de bästa mäklarna. Jag visste att Sebastian skulle leverera men han överträffade alla mina förväntningar! Tydlig, taktisk och har en otrolig förmåga att skapa förtroende hos spekulanterna. Slutresultatet blev en lyckad försäljning med prisrekord i föreningen, samt med önskat tillträde/försäljningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Sebastian!"
"Applåder från mig. En otroligt engagerad och duktig mäklare. Kände mig så otroligt trygg och lugn genom hela försäljnings processen. Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare ingen som helst tvekan på att anlita honom på nytt för framtida försäljningar. Otrolig kundbemötande wow. "
"Initiativrik och kreativ!"
"Vi är jättenöjda med Sebastians insats vid försäljningen av vår bostadsrätt. Vi rekomenderar honom starkt och kommer att anlita honom vid kommande försäljningar."
"Mycket smidigt. Jag valde att lita på Sebastian och han skötte allt. Jag är mer än nöjd."
"Det är inga första gången vi anlitar Sebastian Stojanovic som mäklare och vi har Alltid blivit mycket nöjda ! Service, kundbemötande på högsta nivå ! "
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Kompetent och informativ, med en känsla för timing. Sålde vårt hus på nolltid."
"Jag rekommenderar verkligen Alexander. Väldigt trevlig och hjälpsam. Helt klart värt priset. Du kan nog inte välja en bättre mäklare "
"Jag har haft Alexander Cezar som mäklare sedan han jobbade på Lundin Fastighetsbyrå för ca 12 år sedan. Har sammanlagt köpt 1 lägenhet och sålt 3 lägenheter genom Alexander Cezar. Är nöjd varenda gång. "
"Alltid lika lyhörd, engagerad och driven. Känner mig lika nöjd som sist. Kan varmt rekommendera Alexander Cezar, bästa mäklare."
"Trevlig enkel mäklare, gav ett gott intryck och vänlig. "
"Jag är supernöjd med Alexander som mäklare. Professionell och serviceinriktad, har skött affären grymt från början till slut! Jag kommer att anlita honom vid framtida bostadsaffärer! "
"Väldigt nöjd med Alexander! Lyhörd och ger snabb återkoppling. Bostadsförsäljning är kanske den viktigaste försäljningen man gör i sitt liv, så att ha en tillgänglig mäklare som är personlig i kontakten kändes tryggt. Jag kan varmt rekommendera Alexander! "
"Engagerad och ärlig mäklare. Höll oss uppdaterade med jämna mellanrum samt hittade köpare väldigt snabbt. Dessutom så kom han in med tips och lösningar om hur försäljning ska gå till för att uppnå bästa resultat. Behöver ni mäklare så är Alexander/Ny Vy de som ni ska anlita. Ingen tvivel om det!! "
"Trygg ch snabb affär. Allt gick väldigt smidigt tack vare Alexander. Vi kommer definitivt att kontakta Ny Vy nästa gång med. Värmt rekommenderat!"
"Allt jag letar hos en mäklare fick jag här! Otroligt nöjd."
"Jag har tidigare köpt bostav av Alexander och fick redan då en bra uppfattning. Inför försäljningen visste jag att det var rätt mäklare att kontakta igen. Alexander är lätt att arbeta med och hela processen var enkel och snabbt över. "