Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Är mycket nöjd med min försäljning och kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar Sebastian och Ny Vy."
"Seriös och bra mäklare"
"Det lätt, effektivt ock mycket trevligt att jobba med Sebastian. Många många rosor."
"Topp!!! Nyvy ska du välja ifall du vill få din bostad såld med klass! "
"Vi valde att sälja till ett pris under mäklarens värdering för en snabb och smidig affär. Sebastian var behjälplig och tillgänglig genom hela processen och vi kände oss hela tiden trygga med honom som vår mäklare. Vi är nöjda med vår lägenhetsförsäljning."
"Sebastian var riktigt tydligt och professionellt mäklaren, jag fick bättra pris än vad jag har förväntat mig , rekomendera han stark "
"Sebastian är proffsig, saklig och väldigt karismatisk. Han presenterar läget som det är, (inga löften om guld och gröna skogar) och levererar över förväntan. I rådande tuffa tider fanns det bara ett mäklarhus att vända sig till. Stort tack Sebastian och NYVY!"
"Sebastian är en trevlig och mkt bra mäklare med kunskaper i juridik och kan förklara saker väl på ett tydligt & sammanfattat sätt. Jag kan varmt rekommendera Sebastian. "
"Sebastian har en passion för arbetet. Det märktes efter första mötet. Imponerande engagemang och en ständigt uppdatering av läget i kombination med hans juridiska kunskaper gjorde att hela affären upplevdes smidig."
"Otroligt nöjda med Sebbe. Vi valde Ny Vy, eller mer specifikt Sebastian, för att vi ville ha en kreativ och driven mäklare, och han överträffade våra förväntningar på alla plan. Rekommenderas varmt! "
"Hårt jobbande och kompetent mäklare, lyckades få lägenheten såld på en vikande marknad."
"Sebastian är en väldigt engagerad mäklare och bra säljare. Vi valde Sebastian som mäklare när vi skulle sälja vårt hus för att vi vet att han är duktig på att hitta köpare och att han har ett stort kontaktnät via sociala medier. Vi är väldigt nöjda med Sebastians insats."
"Fjärde försäljningen vi gör med Sebastian och han gör det med glans! Finns ingen bättre på marknaden än Sebastian och Nyvy-gänget!"
"Sebastian var kommunikativ och tydlig med hur försäljningen går till, men även hur läget på marknaden ser ut idag och vad som är bästa strategin på en svår marknad. Det ledde till en smidig och lyckad försäljning, kan starkt rekommendera! "
"Oerhört duktig och seriös mäklare!!"
"Sebastian är en mäklare som verkligen ger allt, för att bostadsaffären ska bli så bra som möjligt. I dessa tuffa tider, så har han visat att man inte ska ge upp. Inget är omöjligt bara man tror på det. Kan verkligen rekommendera Sebastian och nyvy mäklarbyrå. "
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Enormt driv och ständig pepp trots en trög marknad! Väldigt lyhörd och hjälpsam gällande alla funderingar som dykt upp under försäljningens gång. Jag känner mig nöjd med Alexanders insats och kan utan tvekan rekommendera honom:) "
"Superduktig och väldigt trevlig! Kan start rekommendera alexander"
"Det är en glädje att samarbeta med Alexander på NyVy genom hela processen. Alexander är positiv och entusisastisk men samtidigt realistisk och bygger inte upp några falska förväntningar som inte går att leva upp till. Han har massa energi och levererar; lyckades med en budgivning och snabb försäljning i en ekonomiskt svajig o tuff tid. Alexander är lyhörd och har mycket hög social kompetens. Han är alltid tillgänglig, återkopplar, lyssnar o ger råd med stort tålamod. Som en krydda på det hela har han humor! Jag har fullt förtroende och rekommenderar varmt Alexander för mäklaruppdrag."
"Trevlig, duktig, engagerad, vi är helt nöjda. "
"Alexander levererar precis det som han säger. Bättre mäklare finns inte "
"Bra engagemang och dialog genom processen. Vi kan varmt rekommendera mäklaren. "
"Vi fick hjälp av Alexander som är en fantastisk mäklare. Mycket engagerad och lyhörd. Oerhört professionell och vass men ödmjuk person. Trots den tröga marknaden och i samband med räntehöjning, lyckades han få till en försäljning genom förhandsvisning! Rekommenderar varmt! "
"Alexander är en Trevlig person med en fantastiskt bemötande som har Kämp anda, målinriktad och han är en problemlösare. Vi är mer än nöjda och kan rekommendera honom varmt."
"Toppenbra! Inlyssnande, lugn och förklarade gärna, samt svarade tydligt på frågor. Kan varmt rekommendera Alexander. "
"Trevlig med ett härligt bemötande.Proffsig.Hjälpte oss till en snabb och bra affär.Vi rekommenderar honom varmt!! "
""Alexander är en driven, påläst och engagerad mäklare! Kan rekommendera till 100%"
"En mycket engagerad och driven mäklare, som är lyhörd och lätt att nå vid eventuella frågor. Jag skulle definitivt anlita honom igen för framtida bostadsinköp."
"Professionell och effektiv. Ger Alexander mina varmaste rekommendationer."
"Alexander hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är oerhört nöjda med varenda steg i processen. Han är extremt kunnig, ärlig, lyhörd och han gör verkligen sitt yttersta för att man som säljare ska vara nöjd med försäljningen. Om jag kunnat ge ett högre betyg än högsta betyg så hade han fått det. Jag kommer fortsättningsvis att bara välja Alexander vid försäljning "
"Kommer rekommendera Alexander för andra som ska sälja-gör verkligen ett superjobb "
"Jag har träffat många mäklare på Hisingen och Alex är helt klart den absolut bästa. Han är extremt enkel och lättsam att ha att göra med, lyssnar på en, respekterar en och är väldigt professionell. Ska du sälja bostad på Hisingen så är Alex den enda mäklaren du ska välja, rekommenderar honom varmt!"
Emir Kazimovski
Sagt om: Emir Kazimovski
"Jag är helnöjda med Emir. Pålitlig, lugn, social och god lokalkännedom. Han är skapar en trygg känsla och vi kände stort förtroende för honom genom hela processen. I värdering av bostad och analys av marknadsläget gav Emir ett intryck av att vara realistisk och pragmatisk. På det hela taget, toppklass - jag rekommenderar Emir Kazimovski varmt!"