Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Alexander visade ett mycket professionellt intryck från första mötet och hela vägen genom försäljningsprocessen. Val av fotograf var mycket bra. Resultatet av bilderna och prospektet i sin helhet blev proffsigt, och snyggt med en känsla av lyx. Alexanders engagemang är oslagbart och kommunikationen till mig som säljare outstanding. Han måste vara en av stans bästa mäklare! "
"Anlitade Alexander efter rekommendation och vi är mycket nöjda med vårt val. Otroligt proffsig och lyhörd. Vi kände oss trygga under hela processen. Uppskattade tät dialog samt det stora engagemanget han förmedlade. Han lyckades ro affären smidigt i hamn, trots lite skakigt och oroligt på bostadsmarknaden. "
"Mycket nöjd med mäklarens insats. Ett personligt bemötande som jag känd mig trygg med i hela processen. Skulle rekommendera Alexander till alla som skall sälja och köpa. "
"Detta var tredje gången jag sålde med Alexander. En otroligt engagerad och driven mäklare. Han ger en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och lägger sin plan därefter. Proffsigare mäklare får ni leta efter. Otrolig snäll och härlig människa som är väldigt rolig att jobba med. "
"Mycket nöjd med mäklarens insats. Känner mig mycket trygg och nöjd. Uppskattar tät kommunikation, lyhördhet, samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt! Valde mäklare utifrån rekommendationer som anlitat NYVY. "
"Lyhörd, empatisk och flexibel. Rekommenderas!"
"Väldigt engagerad och driven. Är jättenöjd med hela processen. "
"Proffsig och engagerad mäklare. Rekommenderas starkt. "
"Helt nöjd på samtliga punkter tack för ett bra arbete."
"Hade först en annan mäklare men bytte sedan till Alexander cezar efter rekommendation av en vän och kände direkt vilken skillnad det blev. Lyhörd, engagerad, hittade ständigt nya personer som kom på visningen. En riktig ambitiös mäklare. Kommer 100% rekommendera honom vidare och kommer absolut ha honom som mäklare om jag säljer i framtiden igen. 10/10!"
"Höll den han sa och jobbade stenhårt för att nå de målen vi satte upp. Kan varmt rekommendera honom! "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Jag rekommenderar verkligen Sebastian. Han är proffesionell, ärlig och bra att ha och göra med. "
"Sebastian upplevdes väldigt engagerad i att hela tiden förbättra sitt arbetssätt och hitta nya sätt för mäklarfirman att nå ut samt anpassa sig till marknaden. Jag uppskattade att han kontinuerligt kommunicerade och förklarade sin strategi. "
"I recommend Sebastian as an estate agent."
"Sebastian är kunnig tydlig rak vilket skapar trygghet viket var mycket viktigt för mig. Han kan sitt område och marknaden! Kan varmt rekommendera! "
"Sebastian var närvarande, målinriktad och beslutsam sedan dag ett. Han jobbade aktivt med att möta de mål som vi satte upp tillsammans och han gjorde sitt yttersta för inte bar leverera men också överträffa det vi kommit överens om. "
"Hög social kompetens och driven mäklare. Rekommenderas starkt för dig som verkligen vill sälja en bostad. Inget bullshit, går som tåget."
"Engagerad och Lyhörd mäklare som är väldigt trevlig att jobba ihop med. "
"Sebastian är en proffessionell mäklare som jag varmt rekommenderar. Kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen. "
"Sebastian och teamet på Nyvy är i en klass för sig. Återkommer till er vid nästa försäljning! "
"Sebastian var en av flera mäklare vi var intresserade av när vi skulle sälja vår lägenhet. Anledningen till att vi valde Sebastian, förutom goda rekommendationer från en vän, var att han var tydlig i sin kommunikation, trevlig, ärlig, kunnig och var väldigt bra på att hålla tider (underskattat i dagens värld tycker jag). Trots dålig timing (budgivningen råkade matcha reporäntahöjningen bla) så lyckades Sebastian landa ungefär där vi hade förutspått. De stunder jag hade frågor svarade han tydligt och tålmodigt på dessa även om han redan hade gått igenom det haha. Rekommenderar han starkt!"
"Realistisk och målmedveten. Säker och kunnig, ger ett lugn för kunden. Bra leverans!"
"Något som hade kunnat förbättras var kommunikationen med stylist och fotografer, då de inte verkade ha fått samma info som oss avseende när olika delar av försäljningsprocessen skulle genomföras. I övrigt mycket gott intryck och upplevelse! "
"Bästa "
"Detta är min andra bostad som Sebastian säljer. Jag väljer Sebastian för att han är proffesionell och förtroendeingivande. Kan rekommendera andra att anlita Ny Vy alla dagar i veckan. "
"Sebastian är en mycket engagerad, proffessionell mäklare som jag varmt rekommenderar. Kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen. Supernöjd kund! "
"Sebastian är kunnig, förtroendeingivande och empatisk. Valet av mäklare var självklart eftersom Sebastian sålt bostad för oss tidigare. En i särklass bästa mäklare! "
"När jag valde mäklare för försäljningen av min lägenhet så ville jag ha en mäklare som kunde mitt område. Jag visste att Sebastian hade sålt, och säljer, mycket i mitt område så för mig var valet inte svårt. Han lyckades sedan sälja min lägenhet för mer än vad jag vågat hoppas på, så jag rekommenderar verkligen Sebastian och Ny Vy för er som går i säljtankar. "