Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Sofia Larsson
Sagt om: Sofia Larsson
"Kan inget annat än rekommendera Sofia som sin mäklare! Väldigt hjälpsam, lätt att få tag på när man hade frågor och höll en uppdaterad. "
"Vi var nöjda sedan är det inte alltid rätt läge att sälja, flera konkurrerade objekt var på hemnet samtidigt vilket gjorde att intresset för vår lgh var låg på marknaden"
"Är lätt att ha att göra med och väldigt hjälpsam."
"Vi är SÅ glada att vi valde Sofia! Hon var så engagerad under hela processen och höll oss väl uppdaterade. Hon överträffade våra förväntningar, både gällande slutpris och engagemang. "
"Skulle verkligen rekommendera Sofia som mäklare Var tydlig hur försäljningen skulle gå, var tillgänglig, lyssnade..... "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Sebastian ingav direkt förtroende och tydlighet vilket även återspeglades under säljprocessen. Vi uppskattade även att Sebastian alltid var tydlig med vad våra förväntningar bör vara, då vi tidigare haft att göra med mäklare som gärna lovar mer än vad som levereras. "
"Sebastian and NyVy as overall team is very professional and customer centric. I recommend Sebastian for any buying or sell of any property. "
"Jag hade höga krav och mål med min försäljning och behövde en erfaren och kompetent mäklare med ett bra track record. Sebastian är en upptagen och eftertraktad mäklare då han är en av de bästa mäklarna. Jag visste att Sebastian skulle leverera men han överträffade alla mina förväntningar! Tydlig, taktisk och har en otrolig förmåga att skapa förtroende hos spekulanterna. Slutresultatet blev en lyckad försäljning med prisrekord i föreningen, samt med önskat tillträde/försäljningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Sebastian!"
"Applåder från mig. En otroligt engagerad och duktig mäklare. Kände mig så otroligt trygg och lugn genom hela försäljnings processen. Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare ingen som helst tvekan på att anlita honom på nytt för framtida försäljningar. Otrolig kundbemötande wow. "
"Initiativrik och kreativ!"
"Vi är jättenöjda med Sebastians insats vid försäljningen av vår bostadsrätt. Vi rekomenderar honom starkt och kommer att anlita honom vid kommande försäljningar."
"Mycket smidigt. Jag valde att lita på Sebastian och han skötte allt. Jag är mer än nöjd."
"Det är inga första gången vi anlitar Sebastian Stojanovic som mäklare och vi har Alltid blivit mycket nöjda ! Service, kundbemötande på högsta nivå ! "
"Hade bra koll och fick mig att känna mig trygg genom hela processen! Hade inte kunnat få en bättre mäklare till min försäljning! "
"Jätte nöjd med samarbetet! Rekommenderar verkligen! "
"Mycket nöjd givet förutsättningarna, Sebastian gjorde ett mycket bra arbete!"
"Mycket snabb försäljning utan allmän visning, Mäklaren ingav ett mycket stort förtroende och kändes väldigt professionell."
"Vi kände fullt förtroende för Sebastian under hela processen. Seriöst, engagerat och känslan av ”det lilla extra”."
"I have had Sebastian both as a buyer and seller. Highly recommended for his engagement and professionalism. Both processes went really smooth. "
"En mycket ärlig och trevlig person! "
"Jag är extremt nöjd med Sebastian då han var den mäklaren som lyssnade på mina behov samt anpassade sig efter de! Han var lätt på att få tag på samt de gånger han ej kunde tala så återkopplade han så fort han kunde. Han höll mig uppdaterade under hela försäljningsprocessen och fick mig känna mig trygg och bekväm hela vägen. Tack vare Sebastian så gick bostadsaffären snabbare och smidigare än vad jag förväntade mig, rekommenderar Sebastian starkt till andra som vill sälja. "
Hassan Ghadban
Sagt om: Hassan Ghadban
"Trevlig och kunnig! Rekommenderar starkt! "
"En kanon mäklare som jag starkt kan rekommendera vidare till bostadsäljare. "
"Från början var jag tveksam att sälja min bostad, men nu ångrar jag inte en sekund. Försäljningen gick smidigt, bättre än förväntat, tack vare mäklaren. Under perioden hade vi bra kontakt och utförlig information om alt, priser, kunder ect. Jag tänker gärna rekommendera min mäklare till vänner som tänker sälja sina bostäder. Tack!"
"Är supernöjd! Redan vid första mötet såg jag att Hassan va otroligt engagerad & driven med en stor förmågan att vilja hjälpa till på riktigt, så valet av mäklare va självklart. Otroligt lyhörd, fanns där alla dagar & tider. Prestationen va på topp från start till slut. Ni som går i säljtankar är valet givet att välja Hassan Ghadban."
"Hassan har stor kunskap inom sitt yrke, han presterade över förväntan. Vi var stressade att hitta oss en ny bostad innan vi vågade skriva på kontraktet till vår försäljning. Hassan löste en riktigt bra deal tillsamans med köparen vilket lugnade oss och vi vågade gå vidare. På det hela fick vi även ett fantastiskt slutpris på vår lägenhet, rekord pris i hela föreningen. Vi är riktigt nöjda och skulle starkt rekommendera Hassan till andra. "
"Bästa mäklaren som jag har träffat,och jag är glad att känna meningen samma som är Hasan. Alltid uppdaterad och alltid glad Hassan Ghadban 100/procent Meklare for alla. Ta honom och du behöver inte tänka mycket. "
"Jag hade 4 mäklare här för jämförelse inför min försäljning. Jag fastnade för Hassan Ghadban med anledning av sin kunskap om sitt yrke och att informationen under försäljningen var perfekt. Ett slutpris jag är mycket nöjd med. En fullpoängare till allt han gjorde som fastighetsmäklare. "Proffs"! Tack!"
"Vi är supernöjda med vår mäklares insats från första kontakten till slutresultatet! Ett genuint intresse för oss, vår fastighet, försäljningens alla delar men också köp av de bostadsrätter vi nu ska flytta till. Även våra grannar är nöjda med det resultat vi fått på vår försäljning och kan dra nytta av detta då de en dag vill sälja sitt radhus."
"Rekommenderar starkt Hassan som mäklare, han är väldigt engagerad och lätt att få tag på vid olika frågor och funderingar. "
"Driven. Hjälpsam. Social. Stabil i sin yrkesroll. Vi kunde inte hittat bättre mäklare än Hassan. Vi blev nöjda med målet i slutet. Tack så hemskt mycket med allt med på vägen, du lugnade ner mina nerver extremt bra. Hela familjen är jättenöjda med all hjälp !! TACK "
"Vilken engagerad mäklare, det syns långt ifrån att han verkligen älskar det han gör. Hassan hjälpte mig att hitta en ny bostad som jag är otroligt nöjd med, samtidigt som han sålde min nuvarande bostad. ( jag hade 3 månader på mig att få sålt min nuvarande bostad, och stressen samt nervositeten tog över helt och hållet, men Hassan fick mig att känna mig otroligt lugn, och wopps efter 1a visningen så var min nuvarande lägenhet såld med exakt det priset jag var ute efter.) Fantastiskt duktig på sitt jobb, stort tack för en smärtfri affär. Jag personligen kommer definitivt att rekommendera denna mäklare till alla mina nära & kära som skall köpa/sälja. TACK ännu en gång för att du är så engagerad och så hjälpsam. // Nöjd köpare & säljare. "
"Hej Innan jag träffade Hassan många mäklare har ringt mig för att övertyga mig att sälja min lägenhet, jag vägrade det pga jag vill köpa först. När Hassan ringde mig han lyckades övertyga mig att det är bättre att sätta annonsen i Hemnet utan pris för att vara redo om jag hittar den lämpliga lägenhet. Jag gillade verkligen iden, då tecknade jag avtalet med Hassan. Dessutom, det var han som har rekommenderat bostaden som jag köpt. Han är en ambitiös och intelligent kille, jag önskar honom framgång i livet. Med vänliga hälsningar Ali Aliakbar"
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Jag är supernöjd med Alexander som mäklare. Professionell och serviceinriktad, har skött affären grymt från början till slut! Jag kommer att anlita honom vid framtida bostadsaffärer! "
"Väldigt nöjd med Alexander! Lyhörd och ger snabb återkoppling. Bostadsförsäljning är kanske den viktigaste försäljningen man gör i sitt liv, så att ha en tillgänglig mäklare som är personlig i kontakten kändes tryggt. Jag kan varmt rekommendera Alexander! "
"Engagerad och ärlig mäklare. Höll oss uppdaterade med jämna mellanrum samt hittade köpare väldigt snabbt. Dessutom så kom han in med tips och lösningar om hur försäljning ska gå till för att uppnå bästa resultat. Behöver ni mäklare så är Alexander/Ny Vy de som ni ska anlita. Ingen tvivel om det!! "
"Trygg ch snabb affär. Allt gick väldigt smidigt tack vare Alexander. Vi kommer definitivt att kontakta Ny Vy nästa gång med. Värmt rekommenderat!"
"Allt jag letar hos en mäklare fick jag här! Otroligt nöjd."
"Jag har tidigare köpt bostav av Alexander och fick redan då en bra uppfattning. Inför försäljningen visste jag att det var rätt mäklare att kontakta igen. Alexander är lätt att arbeta med och hela processen var enkel och snabbt över. "
"Vi är alltid nöjda med Alexanders insats därför återkommer vi till honom varje gång vi har sälj eller köp tankar. Nu ska vi bo oss in i det nya så ses vi om några år igen :-) "
"Detta är andra gången jag säljer via Alexander. Är så otroligt nöjd att det är svårt att beskriva. Alltid lätt att ha att göra med, väldigt lyhörd och har väldigt bra koll på den aktuella marknaden vilket gör hela affären väldigt enkel."
"Tycker att mäklaren var lyhörd samt professionell i sitt sätt att arbeta. Gillade hur han tog hand om kunden och ville ens bästa! Skulle rekommendera starkt!"
"Träffade Alexander på en visning första gången och tyckte om hans genuina sätt. En kompetent och proffsig mäklare! "
Cassandra Jerneklo
Sagt om: Cassandra Jerneklo
"Jag gjorde mig besväret att avsluta mitt kontrakt med en annan mäklare då jag ansåg att Cassandra var bättre lämpad att sälja min lägenhet. Hon har varit uppmärksam och noga med återkoppling genom hela resan, även när hon var på semester svarade hon på frågor. Hon var tydlig, trevlig och gjorde allt för att få till en så bra affär som möjligt. Jag gillar henne skarpt och kommer definitivt anlita henne igen om jag ska sälja någon bostad framöver. En viktig egenskap för en mäklare är att ge ett gott intryck, vilket Cassandra verkligen gjorde!"
"Kan varmt rekommendera Cassandra! Trevlig, professionell och driven. Hon fick mig att känna mig trygg genom hela säljprocessen."
"En kompetent, lyhörd, målinriktad mäklare."
"En mäklare som kändes insatt och såg till att jag fick ett bra bud. Dessutom en person som var lätt att tycka om."
"Vi är jättenöjda med Cassandra som mäklare. Hon var tillgänglig, professionell och satte rätt förväntningar. Rekommenderas starkt!"
"Cassandra är en mycket engagerad mäklare, five star! "
"Cassandra är pålitlig, noggrann och kunnig. Ett riktigt proffs som jag absolut kommer rekommendera andra att anlita. "
"Vi gjorde verkligen ett arbete med att söka efter en mäklare. När vi träffade Cassandra märkte vi direkt att hon sticker ut från mängden. Lyhörd, positivt med väldigt skön energi. Det märks att hon arbetar hårt för att vi som kund ska känna oss trygga under hela processen. Vi kommer göra en investering snart igen och då kommer vi utan tvekan att använda Cassandra som vår mäklare igen! Hon är unik!"
"Otroligt kompetent mäklare som gjorde att det kändes väldigt enkelt och smärtfritt att sälja huset. Höll oss uppdaterade hela tiden vilket medförde att det kändes tryggt genom hela försäljningsprocessen. Kan klart rekommenderas. "
"Är supernöjd med Cassandra. Hon är trevlig , har ett stort engagemang och driv. Kommer absolut rekommendera henne vidare samt anlita vid nästa bostadsaffär "
"Cassandra har med sitt stora engagemang och driv, arbetat effektivt för att få sålt min bostad. Hon är väldigt trevlig, proffsig och tydlig hela vägen från start till slut. Man känner sig trygg med henne som mäklare, och hon har varit tillgänglig om man har haft några frågor eller funderingar. Oerhört kompetent! Kan varmt rekommendera Cassandra! Jag kommer utan tvekan att anlita henne igen! Kunde inte vara mer nöjd! 5/5"
" Jag är mycket nöjd med försäljningen av lägenheten. Allt gick smidigt och snabbt. Gunilla S"
"Under försäljningsprocessen av min bostad har jag varit helt trygg i att Cassandra har gjort allt som krävs för bästa möjliga resultat. Jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare."
"Jag rekommenderar varmt Cassandra som mäklare om du funderar på att sälja din bostad. Under hela processen var hon tydlig, extremt noggrann, proffsig och återkopplade alltid som utlovat. Försäljningen gick snabbt och smidigt med en bra kommunikation oss emellan."