Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Alex and his team always give the feeling of being safe and being in good hands! I would definitely recommend nyvy! "
"Riktigt nöjd med Alexander och NyVy. Vi satt i en lite knepig situation med att vi köpt nytt innan vi sålt och Alexander förstod situationen och fick sålt lägenheten på förhand. "
"Grym insats! I ett läge e bostadsmarknaden är i princip död trycker Alexander istället gasen i bott! Räddade min situation som var ganska desperat och akut. Fantastiskt!"
"Alexander är en mäklare som inte får dig att känna dig som en i mängden. Han följer verkligen upp och uppdaterar med info om läget etc. Kommer alltid rekommendera honom till vänner & familj!"
"Professionell och ihärdig mäklare - sydde ihop affären på ett skicklig sätt i en just nu tuff marknad. Rekommenderas!"
"Alexander är konsekvent tålmodig och driven."
"Väldigt proffesionell och ärlig under hela processen. Kan verkligen rekommendera Alexander!"
"Alexander är den mest professionella mäklare jag har arbetat med i Göteborg. Beslutsam, pedagogisk, och problemorienterad. "
"Mycket professionell, lyhörd, empatisk och påläst. "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Sebastian Stojanovic is a great real estate agent. He is very professional and patient. To be honest, the real estate market is not very good now, but he still tried his best to give us confidence. "
"Sebastian är tydlig, rak och välstrukturerad . Var lätt att få kontakt med och återkopplade alltid snabbt på telefon och sms. Sebastian var målinriktad hela säljprocessen. Rekommenderar varmt! "
"Sebastian tog fram all info i minsta detalj från lokala omgivningen vad som skulle locka en köpare dit. Sebastian ville träffa säljaren på Äldreboende vars lgh skulle säljas genom god man: det talar om mäklarens mänsklighet & omtänksamhet. Under den träffen förklarade mäklare Sebastian för säljaren allt i detalj hur fsg skulle gå till och svarade på säljarens frågor. Sebastian har juristutbildning i grunden. Han vet lagar att fsg ska gå rätt till och inga oklarheter uppstå varken under fsg eller efteråt. Sebastian var lyhörd och och mkt aktiv i samband med fsg liksom hans personal på NY VY kontor när jag som god man hade frågor dit. Rekommenderar Sebastian varmt. "
"The market was bad, but Seb tried so hard, he sold out my apartment with the target price in the last day which we agreed!"
"Jättenöjd med Sebastian som mäklare! Va lite osäker till en början om det va rätt läge att sälja men efter vårat första möte fick jag direkt känslan av att det fanns en plan och en strategi. Slutresultatet va över förväntan och kan varmt rekommendera!"
"Rak och ärlig med en tydlig plan som uppskattades. Supernöjd med allt. "
"Han var lugn och trevlig och förklarade väldigt tydligt trevlig människa "
"Fantastisk prestation att sälja objektet fort och till utgångspris i denna köparens marknad"
"Sebastian och hans samarbetspartners har gett förstklassigt stöd i allt runt försäljningen av vår lägenhet. Allt har flutit på så smidigt från första kontakten vid värdering fram till undertecknande av överlåtelsehandlingarna. Kan verkligen varmt rekommendera Sebastian Stojanovic och Ny Vy!"
"Lyckades sälja ett unikt hus under en väldigt tuff marknad, känner till området väldigt väl. Levererade det han lovade och agerade professionellt under hela perioden. Vi är väldigt nöjda med resultatet och skulle absolut rekommendera! "