Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Emir Kazimovski
Sagt om: Emir Kazimovski
"Emir fick min lägenhet såld till ett bra pris efter första visningen. Detta efter att annan mäklare misslyckas med att hitta en köpare. Mycket nöjd med Emir och Ny Vy!"
"Emir gjorde ett fint , snabbt och smidigt jobb ."
"Efter att ha bytt mäklare där visningstillfällen uteblev och vi kände att vi inte kom framåt så tog vi kontakt med Ny Vy mäklarfirma och fick kontakt med Emir Kazimovski. Nytt avtal gjordes och det visade sig vara ett bra beslut. Efter 11 dagar var lägenheten såld till ett pris vi ville ha. Kan varmt rekommendera Emir, en skön kille och mäklare som är mycket engagerad och driven samt med mycket humor, charm och glimten i ögat."
"Jag måste tacka Emir för sitt hårda arbete och tålamod när han sålde min lägenhet. Han var alltid lätt att nå och höll mig uppdaterad hela tiden. Uppskattas att han aldrig ger upp för att nå önskemålen. Emir överträffade även alla mina förväntningar och får 10/10! Rekommenderas verkligen till alla!"
"Jag är helnöjda med Emir. Pålitlig, lugn, social och god lokalkännedom. Han är skapar en trygg känsla och vi kände stort förtroende för honom genom hela processen. I värdering av bostad och analys av marknadsläget gav Emir ett intryck av att vara realistisk och pragmatisk. På det hela taget, toppklass - jag rekommenderar Emir Kazimovski varmt!"
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Sebastian har överträffat många av mina förväntningar. Hans arbete är hans liv och han har en stor passion för det han gör. Skulle rekommendera honom snabbare än ett hjärtslag. "
"Sebastian gjorde ett utomordentligt jobb i en skakig bostadsmarknad. Han var tydlig och öppen med sin strategi och kommunikation och var inte rädd för att säga hur läget verkligen låg till. Han var enkel att arbeta med och återkopplade ofta. Sebastian är definitivt en mäklare jag kommer att rekommendera!"
"Mäklarens insats var utomordentligt bra, kan visas"
"Mycket duktig mäklare som lyckas trots stormig bostadsmarknad. Rekommenderas starkt!"
"Sebastian gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av vårt hus och jag känner mig mycket nöjd med vårt val av mäklare. Han skötte allt väldigt proffsigt. Jag kände mig i trygga händer genom hela processen. Han var även väldigt hjälpsam när jag skulle hitta ny bostad. Jag skulle verkligen rekommendera att använda Sebastian som mäklare. "
"Jag var mycke nöjd ."
"Han är tydligt, sakligt, verkligt, övertygande, trevlig, förtroendegivande och smart"
"Sebastian är en fantastiskt duktig mäklare och hjälpte oss igenom alla steg i säljprocessen. Lysande bra!"
"Är mycket nöjd med min försäljning och kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar Sebastian och Ny Vy."
"Seriös och bra mäklare"
"Det lätt, effektivt ock mycket trevligt att jobba med Sebastian. Många många rosor."
"Topp!!! Nyvy ska du välja ifall du vill få din bostad såld med klass! "
Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"När många andra mäklare tog semester, så var Alex på plats och redo att ta sig an utmaningen. Han har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, kompetent, driven och lätt att ha att göra med. Höll mig uppdaterad i alla steg i försäljningen, och verkligen gav sitt allt för uppdraget. Rekommenderas varmt! "
"Väldigt seriös och professionell mäklare som jag tidigare anlitat och kommer att rekommendera. "
"Alexander, kan det vara Göteborgs bästa mäklare? Fantastisk mäklare som har ett riktigt bra kundbemötande, lyssnar till sig kundens önskemål, behov och mål. Jobbar sedan utifrån de målen och strävar efter de. Lätt att få tag på, uppdaterar konstant med information kring försäljning. Lyckades sälja min lägenhet på Gamla Kronvägen efter endast en visning och då har det legat ute liknande lägenheter i cirka 6 månader utan resultat. Rekommenderar starkt att välja Alex som din mäklare!"
"Det bästa valet jag har gjort, Alexander är noggrann och professionell "
"Glad och trevlig med, Alexander satte en rimlig värdering och en bra tidplan. Han svarade snabbt vid frågor och funderingar. Försäljningen gick bra och skulle rekommendera Alexander till fler personer. "
"Allt var bra. Lösningsorienterad och flexibel. Gav rimliga förväntningar. Hjälpte också till att utvärdera bostäder som var intressanta för köp. "
"Enormt driv och ständig pepp trots en trög marknad! Väldigt lyhörd och hjälpsam gällande alla funderingar som dykt upp under försäljningens gång. Jag känner mig nöjd med Alexanders insats och kan utan tvekan rekommendera honom:) "
"Superduktig och väldigt trevlig! Kan start rekommendera alexander"
"Det är en glädje att samarbeta med Alexander på NyVy genom hela processen. Alexander är positiv och entusisastisk men samtidigt realistisk och bygger inte upp några falska förväntningar som inte går att leva upp till. Han har massa energi och levererar; lyckades med en budgivning och snabb försäljning i en ekonomiskt svajig o tuff tid. Alexander är lyhörd och har mycket hög social kompetens. Han är alltid tillgänglig, återkopplar, lyssnar o ger råd med stort tålamod. Som en krydda på det hela har han humor! Jag har fullt förtroende och rekommenderar varmt Alexander för mäklaruppdrag."
"Trevlig, duktig, engagerad, vi är helt nöjda. "