Rekommendationer av
våra fastighetsmäklare

Alexander Cezar
Sagt om: Alexander Cezar
"Jag köpte bostaden av Alexander för flera år sedan och han kändes som det självklara valet av mäklare nu när det var dags att sälja. Med tanke på hur bostadsmarknaden har sett ut ett tag så var jag nervös att det skulle bli en långdragen försäljning men med god kommunikation så lugnade han mig. Alexander tar sig tiden och är väldigt noga med att förklara vad som är bäst väg att gå i själva processen. Kan inte annat än att rekommendera att ta kontakt med honom! "
"Alexander är engagerad och professionell!"
"Alexander sålde vår lägenhet på under en vecka så när det kom till att hitta en mäklare för att skriva kontrakt på huset så var valet självklart! Alexander hjälpte oss snabbt och smidigt med att skriva kontrakt på huset, 10/10!"
"Alex and his team always give the feeling of being safe and being in good hands! I would definitely recommend nyvy! "
"Riktigt nöjd med Alexander och NyVy. Vi satt i en lite knepig situation med att vi köpt nytt innan vi sålt och Alexander förstod situationen och fick sålt lägenheten på förhand. "
"Grym insats! I ett läge e bostadsmarknaden är i princip död trycker Alexander istället gasen i bott! Räddade min situation som var ganska desperat och akut. Fantastiskt!"
"Alexander är en mäklare som inte får dig att känna dig som en i mängden. Han följer verkligen upp och uppdaterar med info om läget etc. Kommer alltid rekommendera honom till vänner & familj!"
"Professionell och ihärdig mäklare - sydde ihop affären på ett skicklig sätt i en just nu tuff marknad. Rekommenderas!"
"Alexander är konsekvent tålmodig och driven."
"Väldigt proffesionell och ärlig under hela processen. Kan verkligen rekommendera Alexander!"
"Alexander är den mest professionella mäklare jag har arbetat med i Göteborg. Beslutsam, pedagogisk, och problemorienterad. "
"Mycket professionell, lyhörd, empatisk och påläst. "
Sebastian Stojanovic
Sagt om: Sebastian Stojanovic
"Sebastian var lyhörd och väldigt engagerad i försäljningen av vår villa. Han vände på alla stenar och lyckades till slut leverera enligt förväntan. Vi var supernöjda med honom. En professionell och driven mäklare, och inte minst en person med glimten i ögat. Vi rekommenderar honom starkt! Hälsningar Laial & Mustapha"
"Sebastian gav inte upp trots en svår marknad och höga krav från oss. Sebastian lovade inte guld och gröna skogar utan var rak och transparent genom hela processen, något vi som säljare uppskattade otroligt mycket. Anlita Sebastian om du vill känna dig trygg genom din försäljning och vill ha en mäklare som håller det han lovar."
"Sebastian är väldigt kunnig, effektiv och trevlig. Vi kan varmt rekommendera honom!"
"När man pratar med Sebastian så märker man att han har rutin. Vi fick bra med råd av Sebastian innan vi ens hade honom som vår mäklare, vilket gjorde att när vi väl bestämde oss att byta till Ny Vy så var det inget svårt beslut. Det var Sebastian som sålde oss vårt nya hus, det var därför vi kände att vi behöver nog byta mäklare. Vi kände en väldig trygghet bara efter våra första möten och Sebastian var rak och ärlig under hela försäljningen av vår lägenhet. Jag är till 100% övertygad om att om vi hade haft Sebastian och Ny Vy från början, så hade försäljningen av vår lägenhet gått mycket fortare än va det gjorde. Jag känner att om man skall välja mäklare och mäklarfirma så är det Sebastian på Ny Vy! "
"Mäklaren kändes engagerad och hade ett stort intresse, vi hölls informerade under hela processen."
"Från dag ett har vår mäklare SEBASTIAN STOJANOVIC på NY VY varit snabb, hjälpsam, flexibel o rådgivande. Jag kunde inte drömma om att det skulle fungera så bra som det gjorde. Med Sebastian tog det endast 3 veckor sen var allt klart med toppresultat! Tack vare strukturerade och tydliga instruktioner på pedagogisk språk , han uppmuntrande och gav snabba återkopplingar ,han va verkligen tillhands långt utanför normal arbetstid vi tackar ännu en gång för den fantastiska jobb ,möda och skicklighet Vi tacka även Arvid ,Alexander och även Sargon på Nyvy ! Mvh Hasan . Y och Reyhan"
"Sebastian är kunnig och korrekt. Han är mån om att inte inge falska förhoppningar."
"Sebastian Stojanovic is a great real estate agent. He is very professional and patient. To be honest, the real estate market is not very good now, but he still tried his best to give us confidence. "
"Sebastian är tydlig, rak och välstrukturerad . Var lätt att få kontakt med och återkopplade alltid snabbt på telefon och sms. Sebastian var målinriktad hela säljprocessen. Rekommenderar varmt! "
"Sebastian tog fram all info i minsta detalj från lokala omgivningen vad som skulle locka en köpare dit. Sebastian ville träffa säljaren på Äldreboende vars lgh skulle säljas genom god man: det talar om mäklarens mänsklighet & omtänksamhet. Under den träffen förklarade mäklare Sebastian för säljaren allt i detalj hur fsg skulle gå till och svarade på säljarens frågor. Sebastian har juristutbildning i grunden. Han vet lagar att fsg ska gå rätt till och inga oklarheter uppstå varken under fsg eller efteråt. Sebastian var lyhörd och och mkt aktiv i samband med fsg liksom hans personal på NY VY kontor när jag som god man hade frågor dit. Rekommenderar Sebastian varmt. "
"The market was bad, but Seb tried so hard, he sold out my apartment with the target price in the last day which we agreed!"
"Jättenöjd med Sebastian som mäklare! Va lite osäker till en början om det va rätt läge att sälja men efter vårat första möte fick jag direkt känslan av att det fanns en plan och en strategi. Slutresultatet va över förväntan och kan varmt rekommendera!"
"Rak och ärlig med en tydlig plan som uppskattades. Supernöjd med allt. "
"Han var lugn och trevlig och förklarade väldigt tydligt trevlig människa "
"Fantastisk prestation att sälja objektet fort och till utgångspris i denna köparens marknad"
"Sebastian och hans samarbetspartners har gett förstklassigt stöd i allt runt försäljningen av vår lägenhet. Allt har flutit på så smidigt från första kontakten vid värdering fram till undertecknande av överlåtelsehandlingarna. Kan verkligen varmt rekommendera Sebastian Stojanovic och Ny Vy!"
"Lyckades sälja ett unikt hus under en väldigt tuff marknad, känner till området väldigt väl. Levererade det han lovade och agerade professionellt under hela perioden. Vi är väldigt nöjda med resultatet och skulle absolut rekommendera! "