Ny vy Akademin

Historien om Ny vy Mäklare

Ny vy mäklare grundades 2018 med missionen att sälja bostäder på ett nytt sätt och med visionen att bli Göteborgs främsta mäklarfirma. Historien började med att Sebastian Stojanovic och Alexander Cezar, två erfarna fastighetsmäklare, lämnade sina tjänster på två etablerade och konkurrerande mäklarfirmor för att satsa på något helt nytt – tillsammans. Bakgrunden var en samsyn på hur man bör arbeta med långsiktiga relationer med kunden i fokus för bästa möjliga resultat – för både säljare och köpare.

Vilka är vi

Ny vy erbjuder en fulltäckande mäklartjänst – från värdering av bostaden och samordning av all marknadsföring, till att kunden flyttar ut och vi löser affären. Vårt mål är att kunden, oavsett om det är säljare eller köpare, ska känna trygghet, ärlighet och professionalism hela vägen.

För oss på Ny vy är varje kund unik, ingen bostad den andra lik. Ny vy innebär inte bara ett nytt hem för kunden. Det är ett helt nytt sätt att mäkla – ett sätt som är anpassat efter just kundens och dennes bostad.

Vi tror dessutom stenhårt på transparens och ärlighet och levererar inga falska förhoppningar eller förskönande beskrivningar. Vi säger som det är. Det är då det blir som bäst, det vet vi av erfarenhet. Och erfarenhet har vi gott om.

Vårt kontor ligger i Göteborg, men vi arbetar över hela landet.

De bästa medarbetarna

Ny vy har vuxit snabbt och har en stark position på marknaden – inte minst tack vare att vi har lyckats knyta till oss de allra bästa medarbetarna. Siktet är inställt på att bli Göteborgs främsta mäklarbyrå. Dit når vi genom att göra våra kunder riktigt, riktigt nöjda och skapa en attraktiv arbetsplats där alla trivs och får rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi jobbar hårt samtidigt som vi har väldigt roligt tillsammans.

På Ny vy är vi väldigt noga med vår rekrytering, vår process baseras på kvalifikationer och personlighet - har du vad som krävs för att lyckas hos Ny vy? Företaget har tre värdeord som genomsyrar allt Ny vy står för - Mod, Omtanke och Engagemang. Vi är modigare, mer engagerade och visar större omtanke än vad andra mäklare gör - om varandra och om våra kunder. Dessa egenskaper besitter varje Ny vy:are! Är du en av oss?

Ny vy Akademin

Ny vy Akademin passar inte vem som helst - vi är selektiva och vill anställa de bästa. Därför är en gedigen rekryteringsprocess nyckeln till framgång. Innan du antas som praktikant eller kundvårdsarbetare kommer grundliga intervjuer hållas, där din personliga match med Ny vy avgörs. Under nästa steg vill vi se dina kvalifikationer hands-on.

  1. Personliga intervjuer samt inhämtning av cv och referenser.
  2. Provringa - delta tillsammans med befintliga mäklare på ringstugor och testa din förmåga att sälja på telefon.
  3. Kundvård - arbeta med kundvård på Ny vy. Bearbetning av kunder är en väldigt viktig del av en mäklares avlönade arbete. Som kundvårdsarbetare får du en fast lön samt provision på antal bokade möten (som genomförs av mäklare).
  4. Praktik och ambassadör - När ovan punkter har godkänts är du kvalificerad för praktik hos Ny vy Mäklare! Detta innebär även att du blir ambassadör för företaget under resterande del av dina studier. En ambassadör står för engagemang, trovärdighet, professionalism och lojalitet. Detta betyder att du på skolan och på andra offentliga platser bär upp Ny vy’s namn med stolthet. Tanken med ovan program är att du ska ta till dig de kunskaper du får och behöver för att lyckas som framtida mäklare.

Praktik

Upplägget för din tid med praktik gör vi individuellt. Planen är att du ska starta din praktik senast 1,5 år innan din examen. Målet med praktiken är att du ska vara så förberedd som möjligt och dagen då du tar examen ska du kunna starta ditt mäklararbete direkt. Du kommer få all kunskap och praktisk erfarenhet kring mäkleriets alla processer men även djupgående kunskap om företagets CRM system och andra program involverat i arbetet. Praktiken är ej avlönad, ett minimum på 10 veckors praktik är ett krav för registrering hos FMI. I och med att du under din praktik får jobba med skarpa mäklaruppgifter utvärderas du fortlöpande och får därigenom möjligheten att förtjäna en anställning.