Nu mer än någonsin visar vi vad vi står för

Precis som många andra vidtar vi på Ny vy alla tänkbara åtgärder för att hålla tillbaka smittspridningen av coronaviruset. Vi tar alla råd om hygien och symptom på största allvar och skyddar våra medarbetare och kunder genom att vara noggranna i allt.

Samtidigt mobiliserar vi. För det är nu, mer än någonsin, som våra kunder behöver en trygg och pålitlig partner. Någon att vända sig till med alla bostadsrelaterade frågor som följer av covid-19 och situationen som den ser ut just nu – och hur den kan komma att se ut framöver. Någon som finns där och kan hjälpa till.

Vi har mött utmaningar förut. Då visade vi resultat och hittade lösningar som ingen trodde var möjliga. Det tänker vi göra den här gången också.

Det vi helt säkert vet är att det alltid finns någon som vill eller behöver sälja sin bostad. Nu eller längre fram. För dig finns vi här som bollplank och för rådgivning. Vi har inte bråttom till själva affären, för oss handlar det som alltid om att bygga relationer, skapa förtroende och stå för mod, engagemang och omtanke. Aldrig har väl våra tre värdeord känts mer rättvisande.

Vi anpassar oss hela tiden efter läget och löser såväl möten som visningar på det sätt som är lämpligast just då. Vi har en hel värld av digitala möjligheter till vår hjälp – om och när det behövs. Så att du, mitt i allt som händer, kan göra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Har du frågor och funderingar? Tveka aldrig att höra av dig.