Om Ny vy

Ny vy är din fastighetsmäklare i Göteborg. Företaget
bildades av Sebastian Stojanovic och Alexander Cezar 2018.

Den trygga, ärliga och professionella mäklaren

Ny vy erbjuder en full mäklartjänst, från att värdera bostaden och samordna all marknadsföring, till att kunden flyttar ut och vi löser affären. Vårt mål är att du som säljare eller köpare ska känna trygghet, ärlighet och professionalism – hela vägen från start till mål.

Vårt kontor ligger i Göteborg, men vi arbetar över hela landet.

Varje kund är unik

För oss på Ny vy är varje kund unik, ingen bostad den andra lik. Ny vy betyder inte bara ett nytt hem för dig. Det är ett helt nytt sätt att mäkla – ett sätt som passar just dig och din bostad.

Transparens och ärlighet tror vi stenhårt på – inga falska förhoppningar eller förskönande beskrivningar. Vi säger som det är. Det är då det blir bäst, det vet vi av erfarenhet. Och erfarenhet har vi gott om.

Historien om Ny vy

Historien om Ny vy började 2018 med att Sebastian Stojanovic och Alexander Cezar, två erfarna fastighetsmäklare, lämnade sina tjänster på två etablerade, konkurrerande mäklarfirmor för att satsa på något helt nytt – tillsammans. Bakgrunden var en samsyn på hur man bör arbeta med långsiktiga relationer och kunden i fokus för bästa möjliga resultat – för både säljare och köpare.

De bästa medarbetarna

Ny vy har vuxit snabbt och har en stark position på marknaden – inte minst tack vare att vi har lyckats knyta till oss de allra duktigaste medarbetarna. Siktet är inställt på att bli Göteborgs ledande fastighetsmäklarbyrå. Dit når vi genom att göra våra kunder riktigt, riktigt nöjda och skapa en attraktiv arbetsplats där alla trivs och får rätt förutsättningar att göra ett bra jobb.

Bläddra i prospekt Teambild

Häng med oss på Instagram!