Vi på Ny vy

Hassan Ghadban

Fastighetsmäklare hassan.ghadban@nyvymaklare.se Telefon: 0735-18 93 96 Instagram: @hassanghadban
Svenska, English, العربية

Hassan Ghadban läste tidigare ekonomprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg innan han beslutade sig för att sadla om och börja läsa till fastighetsmäklare. Han har varit hos Ny vy från sommaren 2019 då han gjorde sin praktik. Han blev registrerad fastighetsmäklare i januari 2020 och är nu yrkesverksam i hela Göteborg. Hassan talar flytande svenska, engelska och arabiska.

Mina kundomdömen

4.9/5
 • "Trevlig och kunnig! Rekommenderar starkt! "

  2021-09-16 13:01

 • "En kanon mäklare som jag starkt kan rekommendera vidare till bostadsäljare. "

  2021-09-14 20:30

 • "Från början var jag tveksam att sälja min bostad, men nu ångrar jag inte en sekund. Försäljningen gick smidigt, bättre än förväntat, tack vare mäklaren. Under perioden hade vi bra kontakt och utförlig information om alt, priser, kunder ect. Jag tänker gärna rekommendera min mäklare till vänner som tänker sälja sina bostäder. Tack!"

  2021-08-24 09:59

 • "Är supernöjd! Redan vid första mötet såg jag att Hassan va otroligt engagerad & driven med en stor förmågan att vilja hjälpa till på riktigt, så valet av mäklare va självklart. Otroligt lyhörd, fanns där alla dagar & tider. Prestationen va på topp från start till slut. Ni som går i säljtankar är valet givet att välja Hassan Ghadban."

  2021-07-20 18:17

 • "Hassan har stor kunskap inom sitt yrke, han presterade över förväntan. Vi var stressade att hitta oss en ny bostad innan vi vågade skriva på kontraktet till vår försäljning. Hassan löste en riktigt bra deal tillsamans med köparen vilket lugnade oss och vi vågade gå vidare. På det hela fick vi även ett fantastiskt slutpris på vår lägenhet, rekord pris i hela föreningen. Vi är riktigt nöjda och skulle starkt rekommendera Hassan till andra. "

  2021-06-09 23:31

 • "Bästa mäklaren som jag har träffat,och jag är glad att känna meningen samma som är Hasan. Alltid uppdaterad och alltid glad Hassan Ghadban 100/procent Meklare for alla. Ta honom och du behöver inte tänka mycket. "

  2021-06-09 22:51

 • "Jag hade 4 mäklare här för jämförelse inför min försäljning. Jag fastnade för Hassan Ghadban med anledning av sin kunskap om sitt yrke och att informationen under försäljningen var perfekt. Ett slutpris jag är mycket nöjd med. En fullpoängare till allt han gjorde som fastighetsmäklare. "Proffs"! Tack!"

  2021-05-12 15:43

 • "Vi är supernöjda med vår mäklares insats från första kontakten till slutresultatet! Ett genuint intresse för oss, vår fastighet, försäljningens alla delar men också köp av de bostadsrätter vi nu ska flytta till. Även våra grannar är nöjda med det resultat vi fått på vår försäljning och kan dra nytta av detta då de en dag vill sälja sitt radhus."

  2021-05-09 12:56

 • "Rekommenderar starkt Hassan som mäklare, han är väldigt engagerad och lätt att få tag på vid olika frågor och funderingar. "

  2021-05-07 12:47

 • "Driven. Hjälpsam. Social. Stabil i sin yrkesroll. Vi kunde inte hittat bättre mäklare än Hassan. Vi blev nöjda med målet i slutet. Tack så hemskt mycket med allt med på vägen, du lugnade ner mina nerver extremt bra. Hela familjen är jättenöjda med all hjälp !! TACK "

  2021-04-10 09:07

 • "Vilken engagerad mäklare, det syns långt ifrån att han verkligen älskar det han gör. Hassan hjälpte mig att hitta en ny bostad som jag är otroligt nöjd med, samtidigt som han sålde min nuvarande bostad. ( jag hade 3 månader på mig att få sålt min nuvarande bostad, och stressen samt nervositeten tog över helt och hållet, men Hassan fick mig att känna mig otroligt lugn, och wopps efter 1a visningen så var min nuvarande lägenhet såld med exakt det priset jag var ute efter.) Fantastiskt duktig på sitt jobb, stort tack för en smärtfri affär. Jag personligen kommer definitivt att rekommendera denna mäklare till alla mina nära & kära som skall köpa/sälja. TACK ännu en gång för att du är så engagerad och så hjälpsam. // Nöjd köpare & säljare. "

  2021-03-23 12:05

 • "Hej Innan jag träffade Hassan många mäklare har ringt mig för att övertyga mig att sälja min lägenhet, jag vägrade det pga jag vill köpa först. När Hassan ringde mig han lyckades övertyga mig att det är bättre att sätta annonsen i Hemnet utan pris för att vara redo om jag hittar den lämpliga lägenhet. Jag gillade verkligen iden, då tecknade jag avtalet med Hassan. Dessutom, det var han som har rekommenderat bostaden som jag köpt. Han är en ambitiös och intelligent kille, jag önskar honom framgång i livet. Med vänliga hälsningar Ali Aliakbar"

  2021-03-23 10:46

Alla mäklare på Ny vy – till kontaktsidan